Qui som

Lluís Utrilla  Robert, ponent de la secció

Promotor cultural amb més de quaranta anys d’experiència en el disseny i implementació d’estructures museístiques; en el comissariat d’exposicions, i en la   coordinació i comunicació d’accions culturals d’ampli ventall (arts plàstiques, performances, teatre, literatura). He treballat per a la Fundació “La Caixa”, la Generalitat de Catalunya i altres institucions públiques i privades del nostre país. Els darrers deu anys he estat president del Cercle Artístic de Sant Lluc i actualment sóc ponent d’Arts Plàstiques de l’Ateneu Barcelonès.

Com a artista he tingut un recorregut poc convencional que va començar amb l’art conceptual i performatiu dels anys 70, del que vaig deixar testimoni amb el llibre Cròniques de l’era conceptual.

Barbara Marchi @MbarbaraMarchi

Doctora en història de l’Art per la UB i llicenciada en Disciplines de l’Art la Música i l’espectacle per la Università di Bologna, he centrat les meves investigacions i tasca docent en l’art català entre el Modernisme i el Noucentisme, amb incursions en l’art contemporani. Sóc comissària i gestora cultural i em dedico a projectes d’ampli ventall desenvolupats a Itàlia, Califòrnia i, actualment, a Catalunya.

Núria Benaiges @NBenaiges

Periodista per la UAB, màster en Gestió Cultural per la UB, postgrau en Desenvolupament Sociocultural a IDEC, estudis de màrqueting a BCIT, British Columbia Institute of Technology i Business Communication a Langara College de Vancouver.

He treballat a institucions a Catalunya i al Canadà desenvolupant tasques de gestió, comunicació i màrqueting d’esdeveniments i productes culturals : about.me/nbenaiges

Mai Felip Hosselbarth

Dissenyadora industrial. He treballat en el món de la gestió, la comunicació i difusió del disseny industrial, ocupant càrrecs de coordinació i direcció de diferents institucions en el país i arreu del món. Vaig ser directora de BCD i de Design for the World, presidenta de l’ADI-FAD, presidenta i senadora de l’International Council of Societies of industrial Disseny i doctora Honorària de Disseny per la Universitat de Kingston (GB). En els darrers vuit anys he estat Cap de Protocol i Relacions Externes del Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Jordi Canellas

Dissenyador gràfic i tipògraf, des de fa més de 40 anys. Realitzo la promoció gràfica d’esdeveniments culturals. La meva tasca en aquest àmbit ha estat guardonada amb dos Premi Laus de disseny gràfic i un Delta d’or de disseny industrial del FAD. Paral·lelament, he ideat exposicions, exercit de docent i he publicat i exposat els meus treballs en revistes especialitzades i espais de diferents països.

 

Contacte

artsvisualsateneubcn@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s